Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Atenție! Anunț important pentru severinenii care își lasă mașinile pe domeniul public

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin anunță că proprietarii autovehiculelor abandonate pe domeniul public vor fi somați să își ridice mașinile, iar din luna martie se va trece la ridicarea acestora.

Am demarat o amplă acțiune de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public. În acest moment în municipiului Drobeta Turnu Severin avem foarte multe autoturisme abandonate de ani de zile pe spațiul public care ocupă locurile de parcare în mod nejustificat. Inițial vom trimite avertismente către toți proprietarii acestor mașini să găsească o soluție, în caz contrar, din luna martie vom acționa la ridicarea autovehiculelor. Imaginea spațiului urban a fost afectată și de clădirile neîngrijite și de terenurile lăsate în paragină”, a declarat primarul Severinului.

Marius Screciu anunță că polițiștii locali vor inventaria clădirile și terenurilor abandonate, iar proprietarii imobilelor vor fi somați să ia măsuri pentru îngrijirea lor.

Cei care nu vor înțelege și nu vor proceda la îngrijirea spațiilor, vor trebui să plătească, începând de anul viitor, un impozit de cinci ori mai mare. Drobeta Turnu Severin este un oraș în plină dezvoltare, iar ca să arate frumos depinde de noi toți cum îl îngrijim și cât de eficient utilizăm spațiul public urban”, a mai anunțat Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.