Skip to content
Ediția de astăzi

ATENȚIE! Avertizare de cod galben de ploi pentru județul Mehedinți

Meteorologii au emis duminică, 29 august, o avertizare de cod galben de ploi inclusiv pentru județul Mehedinți care este valabil până luni, 30 august, la ora 09.00.
Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25…35 l/mp și pe alocuri 40 l/mp.
Prefectul Cristinel Pavel a anunțat că de sâmbătă, 28 august, a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiilor (C.J.C.C.I.), la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, format din reprezentanți de la ISU Mehedinți, IPJ Mehedinți, STPF Mehedinți, IJJ Mehedinți și Sistemul de Gospodărire a Apelor Mehedinți.
A fost instituit serviciul de permanenţă la toate primăriile și vor fi monitorizate permanent, prin S.G.A. Mehedinţi, cotele şi debitele râurilor. Operatorii de utilități publice au fost avertizați să ia măsura formării unor echipe, care să intervină pentru remedierea tuturor disfuncționalităților ce pot apărea pe fondul manifestării fenomenelor hidrometeorogice periculoase”, a anunțat prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.