Skip to content
Focus Recent

Au fost premiați copiii de la Centrul de Excelență

 

Palatul Culturii Teodor Costescu a găzduit marți seară festivitatea de încheiere a activităților din anul școlar 2017-2018 în cadrul Centrului de Excelență pentru Copii și Tineri, un proiect al Asociației pentru Susținerea Excelenței în Educație în parteneriat cu Palatul Culturii „Teodor Costescu”.

Centrul de Excelență pentru Copii și Tineri este un program de identificare și sustinere a dezvoltării copiilor și tinerilor cu abilități deosebite. Esenţa activităților în cadrul Centrului de Excelență constă în dezvoltarea de abilităţi, capacităţi, comportamente şi atitudini, mult mai mult decât în achiziţionarea de cunoştinţe.

“În cadrul acestui eveniment prezentăm părinților realizările copiilor din ultima perioadă pentru că noi avem periodic întâlniri cu părinții, dar acum primesc și diplome pentru că au parcurs acest an școlar. De asemenea, facem o promovare a activităților ce se vor întâmpla în anul viitor pentru că noi în permanență ne modificăm activitățile și le adaptăm în funcție de cerințele copiilor, de cerințele părinților și de interesul lor”, a spus Alisa Sturek, formator.

Acest program este derulat de Asociația pentru Susținerea Excelenței în Educație,  o organizație nonguvernamentală înființată în anul 2014, care are ca scop promovarea, susținerea  și stimularea excelenței în educația formală și nonformală, pentru descoperirea și dezvoltarea potențialului maxim al copiilor, tinerilor și adulților și pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.