Skip to content
Ediția de astăzi Recent Social

Au fost prinși în timp ce vindeau ilegal țigări și petarde

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au descoperit şi confiscat 1.668 de pachete cu ţigări de contrabandă şi 7.068 bucăţi materiale pirotehnice, pe care doi cetăţeni români, soţ şi soţie, intenţionau să le comercializeze pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

În urma unui control în autoturismul VW Passat, aparţinând bărbatului, în vârstă de 37 de ani, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagaj, cantitatea de 1.626 de pachete cu ţigări, diferite mărci şi 7.068 bucăţi materiale pirotehnice, diferite tipuri, pentru care persoana nu avea documente de provenienţă.

Totodată, la controlul efectuat asupra femeii, în vârsta de 33 de ani, a fost descoperită, ascunsă pe corp, cantitatea de 42 de pachete cu ţigări, diferite mărci, pentru care aceasta nu deţinea documente de provenienţă. Ţigările şi produsele pirotehnice urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

Bunurile în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, a fost indisponibilizat. Cei doi sunt cercetați pentru contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.