Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Au început sărbătorile de iarnă la Turnu Severin

Vineri seară, de Sfântul Andrei, s-a dat startul sărbătorilor de iarnă şi la Drobeta Turnu Severin. Zeci de severineni au fost prezenţi pe strada Crişan atunci când s-a aprins bradul de Crăciun, iar copiii au luat apoi cu asalt patinoarul, unde intrarea a fost gratis în această seară.

Bradul de Crăciun a fost aprins, la eveniment fiind prezenţi zeci de severineni, care au ţinut să imortalizeze momentul cu aparatele de fotografiat ori cu telefonul mobil.
Au fost prezenţi şi reprezentanţii Primăriei Turnu Severin, care au ţinut să le transmită severinenilor urări de sănătate şi sărbători fericite.

„Ne bucurăm alături de severineni, este o atmosferă frumoasă şi sperăm că aceste sărbători vor fi cu bucurii şi împliniri. La început de sărbători le urăm un călduros „La Mulţi Ani!” și să aibă sărbători fericite”, a spus primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Princhindeii s-au întâlnit pe strada Crişan cu Moş Crăciun şi de emoţie mulţi dintre ei abia au mai avut puterea să spună ce îşi doresc să găsească sub bradul de Crăciun. Tot în această seară, a fost deschis şi patinoarul, iar intrarea a fost liberă.

Severineni s-au putut încălzi cu un pahar de vin fiert și au putut mânca produse tradiționale oferite de comercianții veniți în zonă. Pe scena de pe strada Crișan a susținut în această seară un concert extraordinar Dacika Simphonyc alături de Orchestra și Corul Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.