Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat în Vama Porțile de Fier I

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I  au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat în data de 30 aprilie a.c., în jurulo orei 9,20, cetățeanul român C.I., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în judeţul Gorj, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Față de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.