Skip to content
Administrație locală

Bani de la Guvern pentru construcția căminului cultural de la Sisești

Căminul cultural din Sisești va fi construit și dotat cu bani de la Guvern.

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a semnat, săptămâna trecută, ordinul de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru construire și dotare cămin cultural în localitatea Șișești, județul Mehedinți.

Suma oferită este de 4.416.787 lei.

În sfârșit s-a semnat Ordinul de finanțare „Construcție și dotare Cămin Cultural Sisesti”, prin C.N.I. S.A. București, Urmează licitația, predarea amplasamentului și începerea lucrărilor! Voi reveni cu detalii! Mulțumesc domnului Ministru Virgil Popescu pentru susținerea finanțării investiției, chiar dacă nu este din Sisești”, a anunțat primarul Marian Răducanu.

Comuna Sisești din judeţul Mehedinţi este campioană la absorbţia de fonduri europene. În ultimii ani, primăria Şişeşti a câştigat peste 18 proiecte europene în valoare de peste 3 milioane de euro. Cu bani europeni, primăria şi-a înfiinţat propriul serviciu de salubritate, şi-a cumpărat autospecială pentru pompierii voluntari din comună şi a investit şi în proiecte în domeniul turismului şi al mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.