Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Băsescu consideră că invalidarea referendumului ar fi ”un risc enorm pentru România”: Îndemn toți oamenii să meargă să voteze DA

Traian Băsescu, candidatul care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, consideră că invalidarea referendumului lansat de președintele Iohannis ar crea un risc enorm pentru România, pentru că majoritatea parlamentară PSD-ALDE se va folosi de acest lucru pentru a-și justifica planurile privind Justiția, potrivit HotNews.

„Îndemn toți oamenii să meargă la referendum să voteze DA, chiar dacă nu înțeleg a doua întrebare. Să voteze pentru democrație. (…) Riscul e enorm dacă nu se validează. PSD-ALDE vor zice – iată, poporul nu e cu tine domnule președinte în problema Justiției. Vă imaginați care este song-ul PSD-ALDE-UDMR dacă nu se validează referendumul? Dacă poporul nu a fost de acord înseamnă că vrea grațiere și amnistie. (…) Nu mai vorbesc de a doua întrebare care este referitoare la ordonațele de urgență. Tot PSD-ul va fi la nunta ordonanțelor de urgență pe justiție, a spus fostul președinte al României.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.