Skip to content
Administrație locală Recent

Bazinul de înot din Severin urmează să fie modernizat

Consilierii județeni au aprobat, prin vot, studiul de fezabilitate care prevede lucrări de modernizare, dotare și extindere a bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin.

Președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu anunță că este vorba despre studiul realizat de Compania Națională de Investiții, care urmează să aloce banii necesari acestei investiții.

”Valoarea totală a lucrărilor ce urmează să se efectueze la acest obiectiv fiind de peste 46 milioane lei, în timp ce contribuția noastră, de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți este de 600 000 lei. La sfârșitul acestei săptămâni, obiectivul va fi pe masa membrilor Comisiei Tehnico-Economică a CNI, acesta fiind motivul pentru care a fost necesară aprobarea proiectelor în ședință de îndată”, a anunțat președintele CJ Mehedinți.

Conform proiectului, Bazinul de înot va avea un spațiu modern destinat înotului, cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare, cabine de schimb, spații pentru saună, masaj, jacuzzi, salină, dușuri, sală de fitness, birouri administrative și spații pentru depozitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.