Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Focus

Bilanț de final de an la Primăria Drobeta Turnu Severin

E decembrie, e sfârșit de an și de bilanț retrospectiv. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, trage linie și se declară mulțumit.

“A fost un an fructuos pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, s-a lucrat destul de mult și am reușit să prindem și pentru 2019 foarte multe proiecte. Va fi un an plin și 2019 cu foarte multe investiții.

Am reușit să terminăm cele două bulevarde importante industrială. Am reușit să amenajăm zona ANL, mai avem ceva de lucru, dar acolo s-a schimbat total fața acelei zone. Am reușit să obținem banii pentru asfaltare în Schela Cladovei, Gura Văii, banii pentru cartierul tinerilor, am finalizat parcări, alei, căi de acces .

Anul 2018, trăgând linie pentru Primărie a fost un an bun, un an la care ne raportăm pozitiv mai din toate punctele de vedere”, a declarat joi primarul Marius Screciu în cadrul unei întâlniri de final de an cu jurnaliștii severineni.

Și pentru că asigurarea confortului termic în municipiul Drobeta Turnu Severin este cea mai importantă problemă a urbei, edilul șef a vorbit și despre proiectele pentru 2019:

„Lucrurile care nu am reușit să le punem la punct, din păcate, extinderea rețelei de gaze a fost un lucru pe care nu am reușit să-l facem, nu din cauza noastră. A fost până la 1 ianuarie 2019, un contract între ministerul Energiei și Mehedinți Gaz, urmând ca de la 1 ianuarie să treacă de Primărie și atunci putem discuta altfel. Ne-a ținut mult pe loc această firmă,extinderea rețelei de gaze a ținut după sine și neasfaltarea străzilor din Schela pentru că nu putem să asfaltăm și după aceea să venim cu rețeaua de gaze.

Am reușit anul acesta să câștigăm procesul cu firma carea încercat să facă investiția pentru agent termic, firmă care ne-a blocat trei ani. În același timp am demarat procedura de a căuta o altă firmă care să vină în Drobeta Turnu Severin să înceapă această investiție. Chiar ieri am avut ultima discuție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.