Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Bolnavi ținuți în frig la Spitalul Județean din Severin

Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicală din județul Mehedinți, nu are căldură. Cu două zile înainte de începerea furnizării agentului termic, spitalul s-a apucat de reparații în interiorul clădirii. 

Unitatea medicală a informat în data de 29 octombrie a.c. furnizorul de căldură că efectuează lucrări de reparații în interiorul clădirii și că acesta este motivul pentru care a refuzat să primească căldură.

Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică (SPAET) furnizează agent termic la Maternitate și Serviciul Județean de Ambulanță.

Recent, Spitalul Județean Mehedinți a fost implicat într-un scandal, după ce președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a  numit la conducerea unității medicale, pe șeful său de cabinet, Ionuț Șerban.

Se pare că alegerea făcută nu este deloc una potrivită din moment ce noul manager s-a apucat de reparații cu câteva zile înainte de furnizarea căldurii.

Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a criticat dur această numire și a declarat că prin numirea șefului său de cabinet la conducerea celui mai mare spital din Mehedinți, Aladin Georgescu transformă această instituție într-o „pușculiță” pentru partid. Practic, Ionuț Șerban vine să completeze formula de conducere formată exclusiv din oameni de partid și apropiați ai președintelului PSD Mehedinți:

„Președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu a uitat că trebuie să facă administrație publică și s-a apucat, în forță, de acțiunea ”PILE, CUNOȘTINȚE, RELAȚII” la Spitalul Județean Mehedinți! Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, l-a numit astăzi la conducerea Spitalului Județean Mehedinți, pe șeful său de cabinet, Anghel Șerban. Și nu este prima numire de acest gen, pe care o face liderul social democrat. Practic, Aladin Georgescu își trece Spitalul Județean Mehedinți pe partid, pe PSD! În cazul în care ați uitat directorul medical este Delia Mazilu, soția senatorului PSD Liviu Mazilu, director administrativ este Ioan Mihart, angajat tot la cabinetul dumneavoastră, iar director economic este fiica unui consilier județean PSD”, a spus președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.