Skip to content
Administrație locală

BREAKING NEWS: Prefectul de Mehedinți își dă demisia!

Cristinel Pavel, cel care ocupa funcția de prefect al județului Mehedinți, a anunțat vineri, 7 august, că își va da demisia.

Vreau să vă spun că am solicitat încetarea exercitării funcției publice de prefect al județului #Mehedinți, pentru că am decis să candidez pentru președinția #Consiliului_Județean_Mehedinți. Este pentru prima dată când voi candida pentru o funcție aleasă de demnitate publică, importantă pentru județul nostru, iar propunerea pe care am primit-o din partea Partidului Național Liberal mă onorează. Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă județul #Mehedinți, probleme care trenează de mult timp și care în ultimii opt ani, sub administrația PSD, s-au agravat. Mehedințenii merită să aibă un #preşedinte de Consiliu Judeţean care să le apere interesele și să pună în practică proiecte majore pentru reclădirea acestui județ”, a anunțat Cristinel Pavel.

Sâmbătă, 7 decembrie, la Prefectura Mehedinți, în prezența ministrului de Interne, Marcel Vela și ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Cristinel Pavel a depus jurământul de învestire în funcția de prefect.

Cristinel Pavel este la al doilea mandat de prefect, primul fiind în timpul guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș. Este absolvent al Universității Politehnice din Timișoara și de-a lungul carierei sale a ocupat funcții de conducere importante în județul Mehedinți. După încetarea primului mandat de prefect, a fost directorul executiv al Direcției Județene de Statistică Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.