Skip to content
Ediția de astăzi

Bubuie nervii în USR! Derapaj grav al soției lui Dan Barna: i-a numit „căcați” pe membrii partidului

Derapaj grav al soției lui Dan Barna, după pierderea alegerilor prezidențiale de către soțul său. Într-un zoom meeting în care liderii USR analizau rezultatele alegerilor prezidențiale, Olguța Totolici i-a numit pe membrii de partid care nu au tras în campania electorală drept „căcați”.

La un moment dat, în timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului în campanie, soţia sa, Olguţa Totolici, s-a auzit pe fundal cum îi jigneşte pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai mulţi lideri USR participanţi la discuţie.

Vorbele Olguţei Barna au fost postate şi pe grupul intern al partidului, potrivit unei capturi obținută în exclusivitate de PSnews.ro

Ulterior, această informație a fost confirmată și de către jurnalista Oana Despa.

„USR, faza pe căcați

Înțeleg că aseară, într-o discuție internă pe un chat video, doamna Olguța (nume predestinat), nevasta lui domnul Barna, a început să zbiere la colegii de partid, numindu-i CĂCAȚI!

Era nervoasă că nu au tras toți la aceeași căruță condusă de domnul său soț, așa că a răbufnit într-un mod exemplar pentru o primă doamnă.

Din nefericire pentru doamna care stă cu rahatul în gură, pe lângă nefericiții membri de partid apelați în aces mod drăguț, la bălăcăreală asistau, de pe margine, și persoane independente, neafiliate politic, spectatoare.

Care persoane cred că e neacceptabil un astfel de comportament.

Vă rog să luați informația ca sigură, verificată din trei surse.

Domnul Barna, se cere o demisie, ce ….!”, a scris Oana Despa.

Se cere „decapitarea” lui Barna

Amintim că potrivit surselor, în ședința de comitet politic de luni deputații Tudor Benga și Cosette Chichirău au cerut demisia președintelui Dan Barna, dar și a lui Ionuț Moșteanu și Cătălin Drulă, care au coordonat campania electorală, ca urmare a rezultatului obținut duminică. În replică, potrivit surselor, Dan Barna ar fi precizat că își pune mandatul pe masă și va cere vot online pentru ca toți membri USR să decidă sau nu dacă va mai rămâne în fruntea formațiunii.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni, rezultate parțiale oficiale, după numărarea a voturilor din 99,9% din secții, că actualul președinte Klaus Iohannis a obținut 37,49% din voturi, iar Viorica Dăncilă 22,69%. Dan Barna este pe locul al treilea, cu 14,7%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.