Skip to content
Recent

Cad capete în guvernul Dăncilă! Culisele unei întâlniri de taină SURSE

La nici o săptămână de la instalarea noului Guvern condus de Viorica Dăncilă, liderii social-democrați discută despre nevoia unei remanieri guvernamentale in urmatoarele doua-trei luni.

Mai exact, surse din partid au declarat pentru HotNews.ro,  baronii cu influenta in partid sunt nemultumiti ca n-au primit ministere, in detrimentul liderilor interimari de filiale, pe care a contat Liviu Dragnea in razboiul cu fostul premier Mihai Tudose. Discutii pe aceasta tema ar fi avut loc inclusiv miercuri seara, la o intalnire a liderilor PSD organizata la hotelul RIN din Capitala al fratilor Negoita.

Printre cei vizati de o eventuala remaniere ar fi ministrul economiei, Danut Andrusca, un apropiat al liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, arestat preventiv pentru 30 de zile intr-un dosar de coruptie dar si ministrul educatiei, Valentin Popa, sustinut de PSD Suceava. Pus in discutie ar fi si numele ministrului transporturilor, Lucian Sova.

Printre baronii nemultumiti s-ar afla pe langa cei care l-au sustinut pe Tudose, Adrian Tutuianu si Marian Oprisan, si alti lideri influenti din tara. Pe de alta parte, liderii PSD consultati de HotNews.ro sustin ca si in absenta acestor nemultumiri, cativa ministri printre care si cei mentionati mai sus ar trebui schimbati din cauza prestatiei publice lamentabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.