Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Campania de vaccinare în Mehedinți: O echipă mobilă de la DSP Mehedinți se deplasează în fiecare comună

Prefectul județului Mehedinți Cristinel Pavel anunță că o ehipă mobilă de la DSP Mehedinți se deplasează în fiecare comună din județ pentru a vaccina.

Subprefecții Doina Dobre și Claudiu Chiriac au continuat seria de întâlniri cu primarii din județ pentru buna derulare a campaniei de vaccinare în mediul rural. În paralel, o echipă mobilă de la DSP Mehedinți se deplasează în fiecare comună, pentru a vaccina persoanele netransportabile, persoanele vârstnice, persoanele care au o problemă în a ajunge în centrele urbane de vaccinare”, a anunțat prefectul.

De asemenea, campania de vaccinare continuă în județul Mehedinți cu un maraton de vaccinare la Orșova.

Instituția Prefectului Județul Mehedinți, Direcția de Sănătate Publică Mehedinți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți, Primăria Municipiului Orșova și Spitalul Municipal Orșova organizează, în perioada 28 – 30 mai 2021, Maratonul Vaccinării Orșova, în Parcul General Ion Dragalina.
Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul Pfizer-BioNTech, FĂRĂ PROGRAMARE, doar cu documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

Programul este următorul:

🔵 vineri (28 mai), orele 15:00 – 21:00
🔵 sâmbătă (29 mai), orele 09:00 – 21:00
🔵 duminică (30 mai), orele 09:00 – 21:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.