Skip to content
Administrație locală Ediția de Astăzi Focus Lifestyle

Când e marea deschidere a Târgului de Crăciun la Palat

Motiv de bucurie pentru severineni și mehedințeni. Marea deschidere a Târgului de Crăciun la Palat se va face duminică, în data de 9 decembrie, de la ora 17.00. Viceprimarul Daniel Cîrjan anunță că va fi un eveniment dedicat severinenilor.

Copilărie, frumos, zâmbete, sărbători, lumină caldă, culoare, miros de brad și un Palat din Povești. Toate acestea, presărate cu emoție, pentru fiecare dintre voi, începând din 9 decembrie 2018, odată cu deschiderea primei ediții a Târgului de Crăciun din municipiul Drobeta-Turnu Severin. Livrăm în cantități nemăsurate, fără limită de vârstă și la orice oră din zi și noapte până la trecerea în noul an. Fii parte din tot ce este mai frumos!

În fiecare seară de târg, între orele 19:00-23:00, vor avea loc concerte de muzică de Crăciun și se vor organiza jocuri interactive pentru copii. Într-o încăpere din interiorul palatului culturii, Teodor Costescu, va fi decorată și amenajată ,,Căsuța lui Moș Crăciun”.

Toți copii vor avea acces gratuit în interior și vor putea sta de vorbă cu Moș Crăciun. Toți copii vor primi cadouri din partea organizatorilor, iar toate momentele vor fi surprinse de un fotograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.