Skip to content
Ediția de astăzi

Când se vor da bonurile de masă pentru cei care se vaccinzează anti-COVID

Ministrul sănătății, Ioana Mihăilă a anunțat că bonurile de masă pentru cei care se vor vaccina împotriva COVID-19 vor fi date din luna septembrie la centrele de vaccinare.

Ea a precizat că doar cei care se vaccinează cu schemă completă vor primi tichetele de masă în valoare de 100 de lei, potrivit PSNEws.ro

tembrie. Nu știu încă exact data, sunt niște tehnicalități ce trebui îndeplinite, cadrul legal, asigurarea resursei bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea bonurilor. Cred că până în septembrie vom reuși să le îndeplinim”, a declarat ministrul.

„Probabil le vom distribui prin direcțiile de sănătate publică și le vom împărți apoi împreuă cu vaccinurile către centrle de vaccinare și alte situații în care se vaccinează populația, cum sunt, de exemplu, medicii de familie”, a explicat ministrul Ioana Mihăilă.

Măsura acordării de bonuri de masă pentru a stimula vaccinare anti-COVID a fost anunţată de ministrul sănătăţii marţi, 10 august. Ministrul Sănătății anunțase încă la începutul lunii august că a propus loterii și tombole pentru stimularea vaccinării anti-COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.