Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Candidații PNL Mehedinți au dat startul campaniei pentru parlamentare

Candidații PNL Mehedinți la alegerile parlamentare, cu excepția președintelui Virgil Popescu care se află în izolare, au dat startul campaniei electorale printr-o conferință de presă.

Daniel Cîrjan, candidat pentru un mandat de senator, a declarat că PNL are cea mai bună echipă.

Ne aflăm în prima zi de campanie și faptul că ne aflăm în Centrul Vechi al municipiului Drobeta spune multe despre candidați, despre ce își propun să facă pentru dezvoltarea județului. PNL are cea mai bună listă, oameni competenți, profesioniști, care au făcut carieră administrativă. PNL are cea mai bună echipă. Lista este deschisă de ministrul Economiei, care a făcut proiecte concrete pentru județul Mehedinți, cum ar fi pentru crearea de microcentrale de cartier, crearea unei centrale electrice de la Halânga, care va aduce în jur de 200 de locuri de muncă și va fi gata în 2 ani de zile. De asemenea, în calitate de parlamentar al Opoziție s-a luptat ca municipiul să aibă căldură, prin asigurarea de păcură de la rezervele statului. La Senatul României lista este deschisă de Stela Firu, managerul spitalului CFR, unitate arată excelent. Candidează și Dumitru Mărculescu, Director general casei de asigurări Mehedinți, care a avut o activitate eficientă în toate instituțiile unde a profesat”, a declarat Daniel Cîrjan.

Stela Firu, candidat la Senat, a declarat că își dorește o campanie electorală ”elegantă”.

Ne dorim o campanie elegantă. Avem un program bine structurat pe care îl vom prezenta mehedințenilor. Aș vrea să fac o precizare, legat de Direcția de Asistență pentru Protecția copilului. Angajații nu și-au primit salariile de 30 de zile. Azi într-o ședință extraordinară a CJ se va face o rectificare. Am spus că CJ are bani la buget, dar s-a așteptat prima zi de campanie să se facă această rectificare. Asta este cinism față de cei care lucrează la direcția de protecție socială. Le doresc multă sănătate mehedințenilor”, a declarat Stela Firu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.