Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Care este starea de sănătate a ministrului Virgil Popescu

Ministrul mehedințean Virgil Popescu, confirmat luni cu Covid – 19, a anunțat marți, 4 noiembrie, că starea lui de sănătate este bună.

Starea mea de sănătate este bună. Sunt acasă, în izolare. Aveți grijă de sănătatea voastră, protejați-vă, purtați mască”, a anunțat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Totodată, Virgil Popescu a făcut un scurt bilanț la un an de guvernare PNL.

365 de zile de guvernare liberală, de când fac parte din cabinetul Orban ca ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Acum un an nu știam că vom avea în față o provocare atât de mare, cum s-a dovedit a fi criza pandemică. Dar, în multe aspecte, am încercat să transformăm amenințările în oportunități. La Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri am reușit să îndeplinim o serie de obiective, pe care mi le-am propus la începutul mandatului. Am luat măsuri pentru a sprijini mediul de afaceri, greu încercat de criza sanitară. Am încercat să creionăm o serie de priorități în domeniul economiei, energiei, mediului de afaceri și al turismului. Am încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru că avem alături parteneri de nădejde, inclusiv în românii care ne susțin. Nu este ușor, dar dacă vrei, s-a dovedit că se poate. Continuăm cu încredere planul de dezvoltare al României”, a mai scris ministrul mehedințean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.