Skip to content
Ediția de astăzi

Care mai este starea de sănătate a tinerei incendiate

Șansele de supraviețuire ale tinerei, de 17 ani, care a fost incendiată de criminalul Ion Turnagiu au crescut, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu”, medicul Raluca Alexandru

Acum două zile a mai suferit o operaţie. Cred că este a şaptea. Este stabilă. Se află pe secţie. Dacă a rezistat până acum operaţiilor, şansele au mai crescut. Se caută un ONG care s-o ajute după externare. Tânăra este conştientă, vorbeşte, comunică cu personalul medical, care îi oferă şi suport moral. Din păcate, adolescenta nu a fost vizitată în tot acest timp de familie. Bunica nu a venit, iar tatăl este plecat. A venit o mătuşă să se intereseze, însă nu a mai intrat. În aceste cazuri, noi lăsăm aparţinătorii să intre la pacient, cu protecţia de rigoare, însă aici nu a fost cazul”, a declarat pentru Libertatea doctorul Raluca Alexandru, Spitalul ”Grigore Alexandrescu.

Ion Turnagiu, cel care a incediat-o a murit în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.