Skip to content
Focus Recent

Câți angajați au deputații de Mehedinți și câți bani cheltuie

Județul Mehedinți ale 4 deputați, 3 de la PSD și unul de la PNL. Este vorba despre Alexandru Bălănescu, Vlad Bontea, Teiș Alina și Virgil Popescu.

Câți angajați au parlamentarii noștri? Păi să vedem…

Alexandru Bălănescu are 3 angajați, iar pentru cheltuielile cu personalul alocă suma de 10.862 lei, în timp ce pentru cheltuielile pentru bunuri și servicii decontate prin documente justificative a avut 4.000 de lei în luna septembrie.

Vlad Bontea are 5 angajați. La cheltuielile cu personalul are suma de 10.812, iar pentru cheltuielile pentru bunuri și servicii decontate prin documente justificative a avut 1.000 de lei în luna septembrie.

Alina Teiș are 3 angajați, dar nu are cheltuieli cu personalul și nici nu a decontat nimic, în luna septembrie.

Virgil Popescu are 3 angajați. La cheltuieli cu personalul are 8.508 lei, iar pentru cheltuielile pentru bunuri și servicii decontate prin documente justificative a avut 5.032 de lei în luna septembrie.

La nivel național, în luna septembrie pentru cheltuieli de personal cei 333 de deputați au avut suma de 3.090.546 lei și la cheltuieli pentru bunuri și servicii decontate prin documente justificative a fost suma de 1.023.288 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.