Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ce arme și muniție au fost ridicate de la casa unui bărbat din Strehaia. Proprietarul casei le-a găsit când renova acoperișul

 

Arme şi elemente de muniţie au fost ridicate de poliţişti de la locuinţa unui bărbat din oraşul Strehaia. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cercetările continuă sub coordonarea unui procuror.

La data de 20 august a.c., poliţiştii oraşului Strehaia au fost sesizaţi de către un bărbat de 65 ani din localitate, cu privire la faptul că în timp ce renova acoperișul locuinței a găsit mai multe elemente de muniţie şi două pistoale a căror provenienţă nu o cunoaşte.

La fața locului s-au deplasat specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal.

Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de muniţie și cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a se dispune măsuri în vederea stabilirii  provenienţei elementelor de muniţie si armelor.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.