Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Ce au confiscat poliţiştii din casa unui braconier din Stîngăceaua

 

Poliţiştii Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Postului de Poliție Stîngăceaua din cadrul Secției nr. 5 Poliției Rurală Strehaia, au identificat 12 lațuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior şi cantitatea de 5 kg carne de vânat, în urma unei percheziții domiciliare la locuința unui bărbat din comuna Stîngăceaua, județul Mehedinți.

 La data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Postului de Poliție Stîngăceaua au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Strehaia, o percheziție la domiciliul unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Stângăceaua, județul Mehedinți, bănuit de braconaj cinegetic prin folosirea de lațuri.

Astfel, au fost descoperite 12 lațuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior și cantitatea de 5 kg carne de vânat. Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării depășeşte 3.000 euro.

Bărbatul în cauză au fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Activitatea a fost desfășurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Strehaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.