Skip to content
Ediția de astăzi

Ce decizii importante a luat conducerea PNL

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că în ședința Biroului Politic Național al PNL au validat 72 de candidați pentru pozițiile de Secretari de Stat, președinți, vice-președinți de agenții.

A existat o evaluare făcută de o comisie desemnată de președinții filialelor județene. În urma evaluării am supus validării BPN 72 de candidați pentru funcțiile respective, oameni care urmează să gireze pentru funcțiile respective în statul român și să susțină Premierul, miniștrii, Executivul în activitatea lor. Am susținut în continuare reprezentanți care și-au desfășurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus. De asemenea am luat decizia de a susține reprezentanți noi , dar desigur cunoscuți, cum ar fi Lucian Heiuș, care a fost deputat și va fi Secretar de Stat la Ministerul Finanțelor precum Florica Cherecheș, deputat PNL care va gira funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități și Adopții. De asemenea în ceea ce privește reprezentanți ai PNL care și-au desfășurat activitatea aș menționa pe domnul Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, l-aș menționa pe domnul Aurel Simion la Ministerul Agriculturii și de asemenea domnul Gheorghe Ștefan, tot de la Ministerul Agriculturii. Am mers în anumite situații pe continuitate, de asemenea am stabilit reprezentanți pe care i-am considerat potriviți să gireze funcții publice. Am discutat și de adoptarea bugetului de stat, am discutat de necesitatea de a ne concentra pe creșterea absorbției fondurilor europene, prin PNRR, prin bugetul Uniunii Europene 2014 – 2020 și de asemenea din bugetul UE 2021 -2027. Considerăm că anul 2021 să fie anul care să pună bazele relansării economice să pună bazele refacerii graduale a echilibrelor bugetare să să permită în perspectivă o dezvoltare economică care să asigure o creștere a calității serviciilor furnizate cetățeanului român și creșterea pe baze realiste a veniturilor românilor”, a declarat liderul PNL.

Susținut de organizația PNL Mehedinți pentru a fi în continuare secretar de stat la ministerul Apărării este Marius Bălu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.