Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Ce îi reproșează medicul Radu Buzulică președintelui CJ Mehedinți

După ce s-a lăudat pe rețelele de socializare cu un echipament de dezinfectare donat spitalului de un cetățean din Orșova, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, primește astăzi o lecție dură de la un medic severinean.

O lecție despre ceea ce înseamnă să-ți faci doar imagine pe seama acestei pandemii, fără să fi preocupat de rezolvarea problemelor din spital  în adevăratul sens al cuvântului.

”Cu ajutorul acestui dispozitiv, persoanele care trec prin tunel se vor putea #dezinfecta atât prin pulverizarea soluţiei biocide, cât şi cu ajutorul radiaţilor ultraviolete, întregul sistem funcționând pe senzori”, scria ieri Aladin Georgescu pe contul său de Facebook.

Șeful Serviciului Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin,  dr. Radu Buzulică, îl pune la zid pe Aladin Georgescu, atrăgându-i atenția că acest aparat de dezinfectare nu funcționează. Iată ce a scris pe contul său de Facebook medicul Radu Buzulică:

”Stimate domnule presedinte al Consiliului Judetean Drobeta Turnu Severin,

  Va informez ca astazi, dupa ce am eliberat decedatul infectat cu sars cov 2 mi-am permis sa utilizez echipamentul de dezinfectare prezentat de catre Dvs. ca o minune, ieri, pe retelele de socializare. Am constatat cu stupoare ca, din pacate, nu functioneaza decat…..in prezenta Dvs.! Sau functioneaza numai in zilele lucratoare ale personalului de conducere? Cu deosebit respect pentru tot ce faceti, Dr Radu Buzulica”

Încă o dată, dacă mai era nevoie,  Aladin Georgescu  arată că se află în campanie electorală și că toate acțiunile cu care se laudă pe rețelele de socializare nu sunt altceva decât praf în ochii electoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.