Skip to content
Focus Recent

Ce s-a văzut la mitingul PSD

Mitingul organizat de cei la PSD sâmbătă, 9 iunie, a fost intens comentat în presa națională și internațională, dar și pe rețelele de socializare. Și va mai stârni reacții. Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că acesta a fost un ”miting mic”, dar se va mai organiza altul cu o participare masivă.

Simt aceeași emoție ca aseară, a fost o emoție puternică în piață, a fost o descărcare a tuturor celor care au fost în piață. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive, de a protesta împotriva acestui sistem odios, pe care îl gesionează o mână de securiști, patronat de Klaus Iohannis și toți ceilalți. Un alt motiv este că am fost provocați. Nu te poți aștepta ca un partid ca PSD, să-l ameninți, să-l jignești, să-l insulți și să te aștepți că nu reacționează. Ăsta a fost mitingul mic. Va fi un miting uriaș, într-o altă locație. Al treilea motiv a fost de a avertiza societatea”, a declarat liderul social democrat la o emisiune televizată.

Ce s-a văzut însă la mitingul PSD? Destul de multe. Oameni obosiți, oameni revoltați, oameni care nu știau de ce se află în piață. O parte a unei Românii, care este ignorată mai des decât ar trebui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.