Skip to content
Ediția de astăzi

Ce spune Aladin Georgescu despre controlul de la Ministerul de Finanțe: Să vină domnul Cîțu

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu dă replică după ce ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat că va trimite să se realizeze un control pentru a vedea cum s-au cheltuit banii. Liderul mehedințean susține că nu are nimic de ascuns și îi atacă pe liberali.

CONTROL DE LA MINISTERUL FINANȚELOR LA CJ MEHEDINȚI?! SĂ VINĂ DOMNUL CÎȚU, ZIC! Constat că în ultima perioadă, Consiliul Județean Mehedinți a devenit principala grijă a liberalilor. Sunt somat și chiar amenințat pe paginile de socializare cu echipe de control de la Ministerul Finanțelor, doar pentru că am luat atitudine și am prezentat realitatea și adevărata situație a bugetului de care are nevoie DGASPC Mehedinți pentru anul 2020. Curios este că până să preia guvernarea, consilierii liberali nu și-au arătat prea mare interes pentru locuitorii județului în sensul că nu au avut niciun proiect de investiții. Nu au servit în Consiliul Județean decât scandal și vorbe, la fel cum fac și acum, prin măsurile pe care le iau liberalii la nivel național”, susține președintele CJ.

Totodată, Aladin Georgescu susține că a respectat întotdeauna legea.

Le transmit tuturor că în funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, am respectat întotdeauna legea, din respect pentru mine (ca avocat de profesie) și pentru mehedințeni. La fel și colegii mei din Consiliul Județean. Amenințările nu își au rostul. În măsura în care se vor face verificări în Consiliul Județean vom pune la dispoziție toate datele necesare. Nu avem nimic de ascuns, activitatea noastră fiind una transparentă. Domnul Cîțu ar face bine să aducă și banii pentru a asigura bugetul necesar funcționării DGASPC Mehedinți dar și banii pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor din localitățile județului Mehedinți. Este clar că aceste controale, dacă ele vor avea loc, au strict caracter politic, nu este nicio grijă deosebită pentru cetățenii județului și interesele lor. Până una, alta, PNL este cel care ocolește cu viclenie legile în vigoare și refuză să mărească pensii, salarii și alocații pentru copii. Așa că, dacă este vorba despre respectarea legii, PNL este departe de a fi un exemplu”, a mai precizat Aladin Georgescu.

Ministrul de Finanțe anunță că va face controale la CJ Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.