Skip to content
Administrație locală

Ce spune președintele CJ Mehedinți despre modernizarea spitalului din Vânju Mare

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că s-a dat drumul la licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de extindere și modernizare a spitalului orășenesc din Vânju Mare.

Investiția care presupune proiectare și execuție a fost scoasă la licitație, iar termenul pentru depunerea ofertelor este data de 15.01.2020. Lucrările constau în reabilitarea și modernizarea construcțiilor existente, mansardarea corpului care are doar parter, dar și extinderea unității”, a anunțat Aladin Georgescu.

Potrivit proiectului Spitalul din Vânju Mare va asigura spitalizare continuă cu 60 de paturi, dar și spitalizarea pe zi, în ambulatoriu.

Aici vor funcționa: secție de medicină internă cu 25 de paturi; compartiment de obstetrică-ginecologie cu 15 paturi, din care cinci pentru neonatologie; compartiment de chirurgie generală cu zece paturi, din care trei pentru terapie intensivă; compartiment de pediatrie cu zece paturi; compartiment pentru primiri urgențe. Termenul de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni”, a mai anunțat președintele CJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.