Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Cercetat pentru furtul maşinii pe care lucra

 

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin este cercetat penal după ce a plecat cu maşina firmei unde lucra, după o ceartă urâtă cu şeful său din cauza salariului.

Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată în data de 23 iulie a.c. de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, despre faptul că, în jurul orei 17:15, pe bulevardul Mihai Viteazu din Drobeta Turnu-Severin, în urma unor neînțelegeri din motive salariale, un angajat al său, în vârstă de 52 de ani, a refuzat să-i returneze și a plecat cu un autovehicul (autoutilitară), ce aparține unei societăți comerciale pe care o deține. Bărbatul este angajat ca șofer pe autoutilitara respectivă. Nu s-a îndepărtat prea mult de municipiul Drobeta Turnu Severin că având în vedere cele sesizate, la scurt timp, conducătorul auto a fost depistat în trafic pe D.N. 6, în localitatea Șimian.

Autoutilitara a fost restituită reprezentantului societății, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.