Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

Inspectoratul de Poliție al județului Mehedinți a transmis miercuri, 28 iulie, că 4 bărbați din Strehaia sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, ca urmare a unui conflict interfamilial.

„Poliția a fost sesizată prin 112, de către o persoană de sex feminin, din Strehaia cu privire la faptul că pe raza aceleiași localități are loc un conflict cu un bărbat de 22 ani.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii care au stabilit că a avut loc un conflict între două familii în care au fost implicate 7 persoane cu vârste cuprinse între 19-40 ani, ca urmare a unei dispute generate de dreptul de proprietate asupra unui teren.”

În urma conflictului, două persoane au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportate la Spitalul Județean din municipiul Drobeta-Turnu-Severin în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În cauză, urmează a se stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.