Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Cetăţean sârb prins cu ţigări de contrabandă în Vama Porţile de Fier I

 

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au descoperit ascunse, într-un autoturism condus de un cetăţean sârb, 1.040  pachete cu ţigări netimbrate, pe care bărbatul intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 În dimineaţa zilei de 5 septembrie, ora 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul sârb D. N., în vârstă de 38 de ani,  la volanul unui autoturism marca Opel Vectra.

În urma controlului specific, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în spaţii special amenajate în plafonul, bordul și podeaua autoturismului, cantitatea totală de 1.040 de pachete cu ţigări netimbrate marca „Marble”.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.