Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Cine este Luminița de la ușa președintelui Consiliului Județean Mehedinți

FOTO Facebook

Știți cine este Luminița? Nu vă gândiți la luminița de la capătul tunelului căci nu despre ea este vorba. Vorbim de un personaj indispensabil președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care nici măcar acum în vreme de pandemie nu a putut să renunțe la serviciile ei.

Da. Este vorba de Luminița Pitic, secretara de la ușa lui Aladin Georgescu.

Femeia este angajată a Direcției de Sănătate Publică Mehedinți pe un post de consilier asistent și este detașată de mai mulți ani la Consiliul Județean Mehedinți.

În mod firesc, dată fiind situația actuală, când Direcția de Sănătate Publică Mehedinți luptă în prima linie împotriva răspândirii infecției cu COVID-19 și fiecare salariat este deosebit de important, nu putem înțelege de ce directorul executiv al DSP Mehedinți, Miruna Constantin, nu a solicitat revenirea acesteia pe post.

Se vaită în stânga și-n dreapta despre faptul că nu are suficienți angajați în direcție, dar când vine vorba de această secretară se face că plouă. Ori e vorba de vreo ”datorie” a Mirunei Constantin către mai marele PSD-ului din județ, care ani de-a rândul a menținut-o în funcția de director al DSP Mehedinți?

Cert este că există o înțelegere tacită între Miruna Constantin și Aladin Georgescu privind această secretară, înțelegere care va ajunge și la urechile Ministrului Sănătății cât de curând…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.