Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Cine o înlocuiește pe Sevil Shhaideh în Consiliul de Supraveghere al PETROM

În ședința de Guvern de joi, 13 februarie, se dezbate memorandumul prin care Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltării în Guvernul PSD, va fi înlocuită în Consiliul de Supraveghere al Petrom.

Potrivit memorandumului se cere aprobarea participării lui Niculae HAVRILEŢ – secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri în calitate de membru în Consiliul de Supraveghere al Societăţii OMV Petrom SA.

Niculae HAVRILEȚ este licentiat al Universității Tehnice din Cluj Napoca, Facultatea de Mecanică și a absolvit un program postuniversitar privind “Siguranța energetică și Infrastructura critică”. Acesta a deținut în perioada iunie 2012 – octombrie 2017 funcția de Președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domniul Energiei – ANRE.

Totodată, în perioada februarie 2018 – august 2019, a fost consilier al ministrului energiei, iar prin decizia Primului-Ministru nr. 490 din data de 06.12.2019 a fost numit în funcția de Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Energiei
și Mediului de Afaceri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.