Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Cine vrea un nou referendum

Nici nu a trecut bine referendumul cu privire la căsătoria dintre un bărbat și o femeie că deja există idei pentru organizarea unui nou referendum. Liderul PNL a spus că cei care susțin parteneriatul civil să inițieze un referendum.

Eu am următoarea idee. Cei care au susținut familia și definirea familiei ca și căsătoria între un bărbat și o femeie au inițiat un referendum. Să inițieze și cei care vor parteneriat civil un referendum. Ca să nu spun că m-am uitat un pic pe textul acela (proiectul privind parteneriatul civil – n.red.) și acolo după cum e definit e sub o altă formă de familie. Adică nu este absolut niciun fel de diferență decât că nu-i spune familie, îi spune parteneriat civil. nu-i spune căsătorie, îi spune parteneriat civil„, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat recent că susține parteneriatul civil, dar nu e ”grabă”.

Printre liberalii care susțin legea parteneriatului civil se numără Ovidiu Raețchi.

Susțin proiectul de lege privind parteneriatul civil, realizat de CNCD și de o serie de asociații care apără drepturile omului. Este extrem de bine lucrat și autorii merită felicitați, chiar dacă la nivelul comisiilor pot să mai apară modificări de nuanță. Mi-ar fi greu să înțeleg de unde ar putea să apară o opoziție argumentată față de un astfel de proiect„, a declarat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.