Skip to content
Ediția de astăzi

Ciolacu: Guvernul Orban este un eşec politic al preşedintelui Iohannis. Vom depune o moţiune de cenzură

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a lansat o serie de acuzaţii la adresa PNL, considerând că Guvernul Orban apelează la dezinformări pentru a nu da posibilitatea opoziţiei parlamentare să depună o moţiune de cenzură şi să se amâne şi alegerile. Liderul social-democrat consideră că actualul Executiv este un eşec politic al preşedintelui Klaus Iohannis.

Se vede că se încearcă cu disperare în ultimele zile şi cu dezinformări să nu se ţină alegerile şi sub nicio formă să nu putem depune o moţiune de cenzură. Eu îi anunţ că vom depune o moţiune de cenzură şi, mai mult decât atât, ea va trece. om vedea după data de 17 dacă se mai prelungeşte sau nu starea de alertă. Noi am straâs semnăturile. Primul text al moţiunii a fost lucrat de Şerban Nicolae. Vom anunţa şi un program economic pe termen scurt. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru susţinută de toate forţele politice care vor şi vota moţiunea de cenzură„, a declarat Ciolcu la Antena 3 potrivit PSNews.ro

Marcel Ciolacu a afirmat că este categoric împotriva declarării unei noi stări de urgenţă. Liderul PSD a criticat Guvernul pentru atacurile la CCR, în condiţiile în care „nu trebuie să fii jurist pentru a-ţi da seama că decizia Curţii cu privire la carantină este corectă„. Ciolacu afirmă că, imediat după decizia CCR, Orban trebuia să trimită în Parlament un proiect de lege pentru rezolvarea vidului legislativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.