Skip to content
Ediția de astăzi

Ciolacu: Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simţ: să ceară demisia urgentă a lui Bode!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că şeful statului trebuia să ceară demisia ministrului Lucian Bode, după accidentul în care maşina oficială în care acesta se afla a fost implicată într-un accident rutier după ce a circulat pe contrasens. ”În schimb, atât a putut! Să recite aceeaşi placă ruginită cu PSD-ul”, a firmă Ciolacu.

Orice preşedinte într-o ţară democratică că ar fi trebuit să se autosuspende. PSD nu are majoritatea de a suspenda preşedintele ţării. La români mai există şi bun simţ. Nu poţi să exagerezi în aceeaşi placă cu duşmanul PSD”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, potrivit PSNews.ro

Întrebat ce mesaj i-ar transmite preşedintelui după declaraţiile de mieduri, în care a criticat din nou PSD, Ciolacu a răspuns: ”Să intre cât mai urgent în hainele de preşedinte al României şi să aducă echilibrul necesar în aceste momente în societatea românească. Nu se mai poate continua în felul acesta. Sau să dea un decret prezidenţial să desfiinţeze Parlament, partide politice şi ce vrea dânsul. Să rămână el şi cu Guvernul Său”.

Cum adică e greu să faci comparaţii între cazul ”Gigină” şi ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?! Ce înţeleg cetăţenii de rând? Că dacă eşti nesimţit, abuzezi de funcţia publică avută, pui viaţa celorlalţi în pericol, dar eşti de la PNL, ai protecţie de la şeful statului?! Că, dacă eşti ministru în Guvernul Său poţi să calci legea în picioare? Că, dacă eşti reprezentant al partidului său poţi să îţi baţi joc de cetăţeni şi să-i arunci în şanţuri?”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu, după ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu se poate face comparaţie între accidentul ministrului Bode şi cel în care a fost implicat Gabriel Oprea, soldat cu decesul unui poliţist.

Potrivit News.ro, Ciolacu consideră că şeful statului ”trebuia să facă un singur lucru de bun simţ: să ceară demisia urgentă a lui Bode”. ”În schimb, atât a putut! Să recite aceeaşi placă ruginită cu PSD-ul. După giroscopul traseiştilor, Iohannis a dat-o-n bară şi cu girofarul şmecherilor din guvernul Orban”, a mai scris Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că autorităţile competente vor face investigaţiile de rigoare în cazul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. „Putem trage cel puţin două concluzii, că nu e bine să te grăbeşti şi se vede nevoia dezvoltării infrastructurii„, a spus Iohannis.

El consideră că acest caz şi cel al fostului ministrul Gabriel Oprea pot fi cu greu comparate. „Dacă cineva a greşit, vom afla„, a afirmat Iohannis. Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.