Skip to content
Ediția de astăzi

Ciolacu: Parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizațiile lor pentru achiziția de materiale sanitare și echipamente de protecție

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat miercuri, 25 martie, că în ședința cu liderii PSD s-a decis că parlamentarii social democrați vor dona 50% din indemnizațiile lor pentru achiziția de materiale sanitare și echipamente de protecție pentru medici.

Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Fac un apel către Guvern și președintele Iohannis să trimită urgent teste către spitale”, a mai declarat liderul PSD.

Ciolacu cere și modificare legii, astfel încât primăriile și consiliile județene să poată aloca bani pentru echipamente medicale.

Solicit modificarea urgentă a cadrului legal astfel încât primăriile și consiliile județene să poată aloca bani pentru echipamentele medicale. (…) Trebuie să luăm măsuri mai clare pentru protecția persoanelor în vârstă. Colegii mei din județe au luat deja măsuri să îi ajute”, a mai declarat președintele interimar al PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.