Skip to content
Ediția de astăzi

Ciolacu: Primul ministru Cîţu foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la Congres

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept „ilegal şi total imoral” faptul că la rectificarea bugetară se discută cu primarii pe tema distribuirii fondurilor publice. „Ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului”, susţine liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu a catalogat, marţi seară, într-o emisiune televizată, drept „ilegal şi total imoral” faptul că primari liberali au mers la Guvern pentru a discuta despre distribuirea banilor de la buget. „A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dvs., până la urmă, banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva. Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la Congres. Noi realizăm în ce penibilitate ne-au adus aceşti doi… Parcă sunt clovni, când îi vezi cu bodyguarzi la şedinţe, se stropesc cu apă…„, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit PSNews.ro

El l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care susţine că a dorit să aibă „Guvernul său”.
Eu nu înţeleg de ce nu intervine şi nu spune: am greşit şi nu se mai poate continua aşa„, a adăugat Ciolacu, referindu-se la şeful statului.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la întâlnirea cu primarii de municipii, că are nevoie e implicarea tuturor primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene pentru atragerea banilor din PNRR şi a celorlalte fonduri auropene. Totodată, şeful Guvernului a transmis că rectificarea bugetară nu va fi făcută la partid, pe criterii politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.