Skip to content
Recent

Cioloș, aliatul lui Iohannis „în măsura în care continuă cu acelaşi mod de abordare”

 

Fostul premier al României Dacian Cioloș a lăsat de înțeles că el este aliatul președintelui Klaus Iohannis,  „în măsura în care continuă cu acelaşi mod de abordare cu care ne-am obişnuit până acum”.

Prim-ministrul tehnocrat a dezvăluit, de asemenea, că după ce și-a terminat activitatea ca și șef al Executivului a afirmat că a purtat mai multe discuții cu Iohannis. Totodată, Cioloș nu a putut să dezvăluie dacă îl va susține pe actualul șef al statului să obțină un nou mandat, acest aspect ținând de strategia partidului, conform Digi24.ro.

”Acestea sunt discuţii pe care va trebui să le abordăm în partid. Un partid care încă nu există. Deci aici nu e vorba doar de ce crede Dacian Cioloş, de ce cred eu, ci de care este strategia partidului. (…) Sigur, domnul preşedinte Iohannis ştie că poate conta pe susţinerea mea, în măsura în care continuă cu acelaşi mod de abordare cu care ne-am obişnuit până acum. E un om în care eu am încredere, e un om care a făcut mult pentru România mai ales în acest context dificil în 2017 şi care, din punctul meu de vedere, atât cât îl cunosc, cred că a şi evoluat mult. (…) Nu pot acum să spun eu şi să-mi iau un angajament în numele unui partid care, încă o dată, nu există, dar pentru mine şi cu siguranţă, pentru noi, pentru viitorul partid, va fi important să susţinem candidatul cu cele mai mari şase la alegeri vizavi de coaliţia majoritară din Parlament în momentul de faţă”, a declarat Dacian Cioloş

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.