Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Circulație feroviară blocată

În dimineața zilei de luni, 23 august, un vagon a deraiat de pe șine, în stația CF Balota. Este vorba despre al 12-lea vagon al unui tren care aparține operatorului de transport feroviar de marfă Rail Cargo România.

Acesta circula pe ruta Severin – Balota și avea în componență 14 vagoane goale. Din acest motiv, traficul feroviar a fost oprit temporar, iar personalul de intervenție se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată.

„Ca urmare a întreruperii traficului feroviar în stația Balota, din județul Mehedinți, din cauza deraierii astăzi, 23 august 2021, în jurul orei 11, a unui vagon din compunerea unui tren de marfă privat, la acest moment este afectată circulația următoarelor trenuri:

IR 72 București Nord – Balota – Orșova – Budapesta: pe distanța Balota – Orșova se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto de la trenul IR 72 la tren suplimentar care va circula pe distanța Orșova – Timișoara Nord – Budapesta.

R 9014 Drobeta Turnu Severin – Balota – București Nord: este anulat pe distanța Drobeta Turnu Severin – Balota și va circula conform graficului din mersul trenurilor pe distanța Balota – București Nord.”, a comunicat Compania Naţională de Căi Ferate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.