Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Cîţu: Dacă socialiştii PSD-işti ar fi continuat să guverneze Romania vă garantez că Grecia scria pe noi

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă că modelul economic al guvernării din ultimii ani a fost „după noi potopul”, dar PNL a ajuns la guvernare la timp. „Dacă socialiştii PSD-işti ar fi continuat să guverneze Romania vă garantez că Grecia scria pe noi”, consideră el. Cîţu mai spune că PNL are soluţii, iar în perioada următoare vor exista „măsuri atât pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmăţul pe banul public, dar şi pe partea de venituri”.

„Am prezentat situaţia reală acum venim cu soluţii! Modelul economic implementat de guvernarea socialistă în ultimii ani a fost simplu: după noi pototpul. Am explicat în toţi aceşti ani că este o politica economică falimentară să creşti cheltuielile neproductive din pix. Am dat nenumărate exemple care demascau propganda sau/şi analfabetismul economic al socialiştilor. Degeaba le-am spus că modeul implementat de ei, copiat de la greci şi argentienieni, a dus în Grecia la tăierea pensiilor de 11 ori în 6 ani. Ei au continuat cu distrugerea economiei”, a afirmat Cîţu, duminică, pe Facebook.

El a spus însă că PNL a ajuns la guvernare la timp.

„Dacă socialiştii PSD-işti ar fi continuat să guverneze Romania vă garantez că Grecia scria pe noi”, a afirmat el.

Cîţu a adăugat şi că liberalii au soluţii.

„Avem soluţii şi vom reuşi să schimbam direcţia! Dar, trebuie să înţelegem cu toţii că promisiunile socialiştilor din ultimii ani nu au susţinere în economia reala. În perioada următoare veţi vedea o serie de măsuri atât pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmăţul pe banul public, dar şi pe partea de venituri. Suntem o guvernare responsbila dar mai ales o guvernare liberala care înţelege că bunăstarea apare prin eliberarea şi mai ales utilizarea eficientă a resurselor din sectorul privat”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.