Skip to content
Ediția de astăzi

Cîţu, despre moţiunea de cenzură: Nu mă aştept să fie cineva care să voteze cu PSD. Dacă votezi cu PSD sau cu AUR nu mai eşti membru PNL

Premierul Florin Cîţu afirmă că nu se aşteaptă ca vreun parlametar al coaliţiei să voteze moţiunea de cenzură, cu atât mai puţin dintre colegii săi de partid. ”În momentul în care votezi cu PSD sau cu AUR nu mai eşti membru PNL”, afirmă Cîţu.

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi seară, la TVR 1, dacă crede că din cauza situaţiei actuale din PNL vor exista parlamentari ai partidului care să voteze moţiunea de cenzură anunţată de PSD şi a răspuns: ”Nu ar avea cum. Ştiţi foarte bine că, la aceste moţiuni, membrii coaliţiei, Guvernului nu vor vota, noi stăm în bancă şi nu mă aştept să fie cineva care să voteze cu PSD. În momentul în care votezi cu PSD sau cu AUR nu mai eşti membru PNL”.

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, a anunţat miercuri, 23 iunie, prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu, care a a afirmat că Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti şi şi-a exprimat speranţa ca, spre binele României, moţiunea să treacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.