Skip to content
Recent

Cîțu păstrează misterul legat de Comisia economică: Dragnea este cel care face liste EXCLUSIV

Senatorul PNL Florin Cîțu păstrează misterul legat de Comisia economică (a cărei președinție a preluat-o acum câteva zile, înlocuindu-l pe Daniel Zamfir).

Redacția PSnews.ro a luat legătura vineri seară cu Florin Cîțu, întrebându-l ce priorități are acum, ca șef al uneia dintre cele mai importante comisii parlamentare (ținând cont că în fața organismului amintit dau explicații miniștri, directori ai unor companii de stat, președinți ai unor autorități de reglementare, oameni din BNR etc.). La rândul lui, vicepreședintele PNL de la nivel național a dat de înțeles că își va face o idee abia după ce va vedea care sunt prioritățile legislative ale Partidului Național Liberal.

„Trebuie întâi să văd care este situația. O să discutăm apoi pe îndelete care sunt prioritățile legislative care vin acum, ce avem pe agendă și așa mai departe. Activitățile vor fi cele pe care le-am avut și până acum, pentru a ne asigura că ceea ce trece prin Parlamentul României sunt legi care se pot aplica și legi care nu sunt în detrimentul economiei, în general, și în special al sectorului privat (de la principiile acestea liberale pornesc întotdeauna) și apoi vom vedea ce este specific, concret, ce va fi pe agendă și așa mai departe”, a declarat Cîțu pentru PSnews.ro.

Chestionat dacă și-a făcut măcar orientativ o listă cu cei pe care urmează să îi cheme la audieri, Florin Cîțu a respins ideea, reclamând că un asemenea mod de lucru îi este specific președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Nu (nu și-a făcut listă – n.r.). Să știți că Liviu Dragnea este cel care face liste cu persoane care trebuie chemați la audieri – asta am înțeles că este prerogativa lui. Noi, la Comisia economică, trebuie să ne asigurăm că ceea ce trece prin Parlament nu este în detrimentul economiei și al sectorului privat. Dacă este nevoie să vină cineva, vom vedea atunci. Dar nu pot să pornesc cu o listă predefinită cu cei pe care trebuie să-i chem la comisie. Am văzut că asta face Liviu Dragnea. PSD-ul e cu comisii, cu anchete, cu chestii de genul ăsta. Parlamentul este pentru a legifera”, a încheiat senatorul de București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.