Skip to content
Ediția de astăzi

Ciucă: Am finalizat o rundă consistentă de negocieri, am stabilit un procent de 7% pentru investiţii

Premierul propus de PNL în coaliţia PNL-PSD şi UDMR, Nicolae Ciucă a declarat joi, după negocieri, că s-a stabilit procentul de 7% pentru investiţii, în bugetul pe anul viitor, care va fi prevăzut în programul de guvernare.

”Există şanse de reuşită”, a spus Ciucă despre şansele ca PNL să dea primul premier în rotaţie şi a arătat că, dacă s-ar porni de la premisa că va fi un eşec, nu s-ar afla aici, în acest moment.

Ciucă a declarat, după s-a încheiat o ”rundă consistenţă de negocieri în care s-a reuşit să se se înainteze pe aspectele care erau în dezbatere la nivelul coaliţiei.

S-au făcut paşi importanţi pe pachetul social cât şi pe ceea ce înseamnă faptul că agreăm să găsim soluţii pentru a nu creşte taxele”, a spus Ciucă, precizând că s-a stabilit un procent de 7% pentru investiţii, în programul de guvernare, în bugetul pe anul viitor.

Potrivit News.ro, Nicolae Ciucă a mai spus că s-a convenit ca până joia viitoare să avem Guvern învestit. Despre ce partid va da primul premierul, în rotaţia stabilită de PNL şi PSD, Ciucă a arătat că nu s-a stabilit încă acest lucru.

”Există şanse de reuşită”, a spus Ciucă despre şansele ca PNL să dea primul premier în rotaţie. El a arătat că, dacă s-ar porni de la premisa că va fi un eşec, nu s-ar afla aici, în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.