Skip to content
Lifestyle Recent

Ciupercile vă scapă de riscul de a avea demență

Ciupercile sunt folosite în toate bucătăriile lumii. Au o valoare nutrițională mare și sunt bogate în antioxidanți, care ne protejează celulele corpului și le mențin sănătoase.

Cercetătorii au descoperit că ne ajută mult și când e vorba de prevenirea riscului de a dezvolta demență la bătrânețe.

Ciupercile comestibile mai conțin și fibre, proteine, vitamine și minerale, deci ar trebui să le includeți în alimentația dumnevoastră cât mai des.

Studiul a relevat că cei care au consumat mai mult de două ori pe săptămână ciuperci au avut un risc de până la 50% mai mic de a dezvolta demență sau alte boli care duc le degenerarea funcțiilor creierului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.