Skip to content
Ediția de astăzi

Ciutacu o somează pe Kovesi după apariția înregistrărilor: O mint și sifoanele!

Jurnalistul Victor Ciutacu, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, reacționează în scandalul momentului din DNA.

Astfel, jurnalistul neagă că ar fi fost implicat într-o discuție în care să se plănuiască instrumentarea unui scandal.

”Kovesi e ca ministrul propagandei lu’ Saddam. Cu tancurile americane in spate, proclama victoria suprema. Si-i ia pe buletin pe bietii procurori de la Ploiesti, santajati si inregistrati, in sediul DNA, unde nu se intra cu aparatura, de Cosma al mic. Nici macar nu bate campii cu gratie. Cu regret o anunt, n-a discutat nimeni cu Ciutacu. O mint si sifoanele…

UPDATE: O somez public pe sefa paraditorilor ca, daca are fie si o singura dovada (telefonic/ambiental) ca “s-a vorbit cu Ciutacu”, s-o dea publicitatii; impreuna cu restul probelor monstruoasei coalitii sau separat”, scrie Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că duminica seara, in emisiunile lui Mihai Gadea (Antena 3) si Victor Ciutacu (Romania TV) au fost difuzat inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care rezulta ca i s-ar fi cerut sa planteze probe pentru un dosar vizandu-i pe Sebastian Ghita si Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.