Skip to content
Recent

CJ Mehedinți a relansat licitația pentru a moderniza DJ607B

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu invită firmele interesate să se înscrie la licitație pentru a prelua lucrările de modernizare a unui tronson a Drumului Județean 607B.

Consiliul Judeţean Mehedinţi a relansat în data de 15.03.2019 procedura de achiziţie publică de lucrări pentru reabilitarea/modernizarea a 5,393 km din drumul județean DJ607B pe sectorul Bunoaica-Cireșu, investiţie finanţată în cadrul proiectului „Îmbunăţirea conectivităţii de-a lungul Dunării” cod RORS-29. În consecinţă, îi invităm pe constructorii interesați miercuri, 27.03.2019, orele 11:00, pe traseul DJ 607B, la intrarea în satul Bunoaica, pentru a vizita și inspecta împreună cu reprezentanţi tehnici ai Consiliului Judeţean Mehedinţi, amplasamentul lucrărilor și împrejurimile în scopul evaluării, pe propria răspundere, a cheltuielilor și riscurilor, pentru pregătirea ofertei”, este anunțul făcut de președintele CJ Mehedinți.

În vara anului 2017, Aladin Georgescu că s-a semnat contractul de finanțare pentru acest tronson de drum, dar se pare că în 2 ani de zile nu s-a reușit reabilitarea.

La sediul Consiliului Județean Mehedinți, am semnat contractul de finanțare pentru drumul județean DJ 607 B Bunoaica-Cireşu. Proiectul, ce va fi implementat de Consiliul Judeţean Mehedinţi, în calitate de partener – lider, şi Primăria Golubac din Serbia, are o valoare totală de aproximativ două milioane de euro şi vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere care face legătura între localităţi din Mehedinţi şi Golubac. Rezultatele proiectului vor consta în reabilitarea a 5,4 km de drum judeţean în judeţul Mehedinţi (DJ 607 B Bunoaica-Cireşu) şi 3,9 km de drum nou în localitatea Golubac, Serbia. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Ţin să mulțumesc atât doamnei director executiv BRCT Timișoara, Anca Lolescu, partenerilor sârbi, cât și angajaților din cadrul Consiliului Județean Mehedinți care si-au adus aportul pentru implementarea proiectului”, declara atunci președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, potrivit DescoperăMehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.