Skip to content
Recent

Clasarea dosarelor, o nouă modă? Ponta: Prea multe obiective politice! EXCLUSIV

Se încing spiritele pe scena politică din țara noastră! Astfel, apar reacții dure, în special după controversata clasare din dosarul Microsoft în care aproape toți foștii miniștri vizați în speța anunțată cu surle și tobe la finele anului 2014 au primit soluție de CLASARE.

Mai mult, recent, chiar și dosarul privind privatizarea fostei Întreprinderi de Piese Radio şi Semiconductori (IPRS) Băneasa, în care este vizat Omar Hayssam, a fost clasat întrucât fapta nu este prevăzută de legea penală, a precizat procurorul care a instrumentat dosarul.

În acest context, contactat marți de redacția de știri PSnews.ro, fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat că motivul pentru care calitatea activității DNA ”a fost grav afectată”, este acela că ”managementul DNA făcut de doamna Kovesi a avut prea multe obiective politice și de imagine personală”.

”Cred ca începând cu 2015 managementul DNA făcut de Doamna Kovesi a avut prea multe obiective politice și de imagine personală – din acest motiv calitatea activității a fost grav afectată”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro.

Mai mult, chestionat în legătură cu așteptările pe care le are de la DNA în anul care tocmai a început, fondatorul ”Pro România” a precizat că:

”Fără politică, fără abuzuri, fără solidaritate greșită cu cei ca Negulescu sau Uncheșelu”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.