Skip to content
Ediția de astăzi Lifestyle Recent

Concert caritabil pentru un elev al Liceului de Arte “I. Șt. Paulian”

Grupul și Orchestra „Cetinița” ale Liceului de Arte „I.Șt.Paulian” au organizat la sfârșitul acestei săptămâni, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”, din Drobeta Turnu Severin, un spectacol caritabil.

Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge la un elev talentat al Liceului de Arte „I.Șt.Paulian”, Victor Neacșu, care în urmă cu câteva săptămâni a rămas fără locuință, în urma unui incendiu.

„Este un tânăr talent ce are tot viitorul înainte, participant la concursuri, spectacole, membru al Corului Vox Dunaris, câștigător a numeroase premii, medalii, diplome, trofee, studiază pian, chitară și canto clasic, fiind un elev model cu planuri și aspirații mari în viitorul apropiat. În momentul acesta orice ajutor oricât de mic contează. Dacă soarta a fost crudă, noi într-adevăr putem schimba ceva, ajutându-l să depășească tragicul impas”, au spus organizatorii evenimentului. În demersul lor s-au alăturat mai mulți artiști locali, dintre care amintim aici pe Angela Magheru, Marioara Triță Crăiete, Nina Predescu, Ionuț Iovănel, Liliana Buncianu, Sanda Argint, Anica Ganțu, Grupul “Izvorașul”.

„Mă bucur nespus de mult că am putut să fiu în această seară alături de un copil încercat, de o problemă foarte grea, știm cu toții a rămas fără casă și este bine ca măcar în Post să facem și noi o faptă bună. Mă bucur că s-au strâns mulți colegi de-ai mei de cântec și pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la spectacol”, spune Angela Magheru.

„Am venit cu drag pentru că și noi la rândul nostru am primit ajutor. Este bine să fim alături de copii care sunt talentați și neajutorați. Noi îi dorim din tot sufletul să-l putem ajuta cu tot ceea ce putem noi și din puținul nostru, din harul nostru, să-l ajutăm, să punem mână de la mână sau cântec de la cântec pentru un copil bun și talentat”, a zis Sanda Argint

„Este un spectacol foarte emoționant, are o mare încărcătură emoțională pentru noi toți colegii care ne-am solidarizat în a-l ajuta pe acest băiat. Țin să menționez că inclusiv în Orchestra lui Marian Magheru am și pe băiețelul meu care activează la Liceul de Arte I. Șt. Paulian și așa că emoțiile sunt la dublu în această seară”, a spus Ionuț Iovănel.

Victor Neacșu, elev în clasa a X-a la Liceul de Artă I. Șt. Paulian, pentru care s-a organizat acest spectacol caritabil, a urcat la rândul său pe scenă pentru severinenii care au venit în număr mare la eveniment:

„Din păcate ne-a luat foc casa și nu aș dori nimănui să i se întâmple o asemenea  tragedie pentru că nu ai cum să reacționezi. Primele două săptămâni, chiar mai mult, am dormit pe jos, nu aveam paturi, nu aveam nimic. În această seară sunt extrem de fericit că am primit ajutor deoarece altfel nu se putea organiza acest spectacol”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.