Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Focus Recent

Condiții inumane la un centru de bătrâni din subordinea Consiliului Județean Mehedinți

În timp ce președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Gigi Georgescu, este ocupat în această perioadă cu campania electorală pentru un nou mandat, într-o instituție din subordinea sa se petrec lucruri extrem de grave. Bătrânii dintr-un azil sunt ținuți în condiții inumane.

Un control al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mehedinți, dispus în urma unei reclamații, a scos la lumină nereguli grave la Centrul de Asistență Medico-Socială Cujmir, aflat în subordinea Consiliului Județean Mehedinți.

Hrana celor 29 de persoane cazate în acest centru era preparată în condiții greu de descris în bucătăria acestui centru.

Comisarii au descoperit vase murdare și ruginite, iar toată bucătăria era plină de gândaci.

În urma controlului s-a dispus oprirea temporară a activității de prestare a serviciilor de cazare și masă și, totodată, s-a aplicat o amendă în cuantum de 25.000 de lei.

Aceste nereguli au fost prezentate astăzi, 18 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută de prefectul Doina Dobre și comisarul șef Felix Manta.

”Chiar dacă unii sunt ocupați în această perioadă cu alte activități, eu cred că sunt destule persoane care ar trebui să se ocupe de acest centru. Domnul președinte Aladin Georgescu este ocupat, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc de acești oameni”, a spus prefectul Doina Dobre.

 

1 comentariu la “Condiții inumane la un centru de bătrâni din subordinea Consiliului Județean Mehedinți

  1. Conducerea centrului poate apela la donatii de la severineni,mehedinteni.Poate posta pe retelele de socializare de ce are nevoie,haine,tv,pături,vesela,medicamente,produse de curatenie,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.